Indlæser Begivenheder

« All Events

KST-uddannelsen i Køge

26. januar 2018 kl. 8:30 - 30. juni 2019 kl. 18:30

Kraniosakral terapeutuddannelsen, som på Zonecollege er en af Danmarks mest omfattende, giver mulighed for at behandle klienter med en blid og nænsom behandling, der har dybtgående virkning på krop og sind. Systemet er udviklet af en amerikansk speciallæge i osteopati (knoglelære) Dr. John E. Upledger, som i mange år har uddannet læger i systemet. For nogle år siden blev uddannelsen åbnet for ikke læger.

Kraniosakral Terapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet.
I løbet af kraniosakral terapeutuddannelsen bliver du undervist i forskellige teknikker til naturlig genoprettelse af balance i kroppen. Kroppens eget system er programmeret til at kunne genoprette ubalancer selv, når den blot får lov. Det vil sige bliver befriet for skævheder og spændinger omkring centralnervesystemet. Alle kraniosakral teknikker har “det blide tryk” til fælles, det vil sige, at terapien altid udføres med meget let hånd og altid opleves meget behageligt af klienten. Formålet med Kraniosakral Terapeutuddannelsen er at give terapeuten en alsidig og grundlæggende viden, både fysisk og psykisk samt at kunne arbejde professionelt med Kraniosakral terapi på baggrund af stor praktisk erfaring. Uddannelsen er i høj grad båret af meget praktisk undervisning samt teoretiske oplæg.
Uddannelsen er RAB godkendt

Du kan med denne uddannelse opnå alle de kvalifikationer, der skal til for at søge om at blive RAB-godkendt.

Uddannelsen indeholder:
260 timers kraniosakral terapi teori og praksis 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære 60 timers alternativ sygdomslære 50 timers psykologi 12 timers førstehjælp 12 timers Qi Gong 10 timers markedsføring 75 klient behandlinger

Praktisk info:
Har du allerede anatomi/fysiologi og sygdomslære eller ønsker du ikke at tage det, vil kraniosakral terapi-delen forløbe over ca. 1 1/2 år. Undervisningen foregår fredage, lørdage og søndage – alle dage fra kl. 8.30 – 18.30. En time er 45 min. undervisning + 15 min. pause.

Undervisningen foregår primært som klasseundervisning, hvor der bruges tavle, overhead, dvd og video. Du vil under hele uddannelsesforløbet behandle og blive behandlet af dine medstuderende, og til sidst i uddannelsen skal du også behandle klienter udefra. Træning og praksis er en forudsætning for fuldt udbytte af uddannelsen.

Under uddannelsen vil der blive afholdt ferie, som følger folkeskolen, så vidt det er muligt

Detaljer

Start:
26. januar 2018 kl. 8:30
Slut:
30. juni 2019 kl. 18:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Køge Zonecollege
Astersvej 23 A
Køge, 4600
+ Google Map
Telefon:
24404018

Arrangør

Køge Zonecollege
Telefon:
24404018
E-mail:
info@zcdskole.dk