KranioSakralTerapeut-uddannelsen

KranioSakralTerapeut-uddannelsen, giver mulighed for at behandle klienter med en blid og nænsom behandling, der har dybtgående virkning på krop og sind. Systemet er udviklet af en amerikansk speciallæge i osteopati (knoglelære) Dr. John E. Upledger, som i mange år har uddannet læger i systemet. For nogle år siden blev uddannelsen åbnet for ikke læger.

kranio iconKranioSakralTerapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet.
I løbet af KranioSakralTerapeut-uddannelsen bliver du undervist i forskellige teknikker til naturlig genoprettelse af balance i kroppen. Kroppens eget system er programmeret til at kunne genoprette ubalancer selv, når den blot får lov. Det vil sige bliver befriet for skævheder og spændinger omkring centralnervesystemet. Alle kraniosakral teknikker har “det blide tryk” til fælles, det vil sige, at terapien altid udføres med meget let hånd og altid opleves meget behageligt af klienten. Formålet med KranioSakralTerapeut-uddannelsen er at give terapeuten en alsidig og grundlæggende viden, både fysisk og psykisk samt at kunne arbejde professionelt med KranioSakralTerapi på baggrund af stor praktisk erfaring. Uddannelsen er i høj grad båret af meget praktisk undervisning samt teoretiske oplæg.
Uddannelsen er RAB godkendt

Du kan med denne uddannelse opnå alle de kvalifikationer, der skal til for at søge om at blive RAB-godkendt.

Uddannelsen indeholder:
260 timers KranioSakralTerapi teori og praksis, 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære, 50 timers psykologi, 12 timers Qi Gong, 12 timers visuel diagnose, 30 timers kost, mineral og vitaminlære, 8 timers markedsføring, 75 klient behandlinger.

Praktisk info:
Har du allerede anatomi/fysiologi og sygdomslære eller ønsker du ikke at tage det, vil KranioSakralTerapi-delen forløbe over ca. 1 1/2 år. Undervisningen foregår fredage, lørdage og søndage – alle dage fra kl. 8.30 – 18.30. En time er 45 min. undervisning + 15 min. pause.

Undervisningen foregår primært som klasseundervisning, hvor der bruges tavle, overhead, dvd og video. Du vil under hele uddannelsesforløbet behandle og blive behandlet af dine medstuderende, og til sidst i uddannelsen skal du også behandle klienter udefra. Træning og praksis er en forudsætning for fuldt udbytte af uddannelsen.

Under uddannelsen vil der blive afholdt ferie, som følger folkeskolen, så vidt det er muligt.

Pris KranioSakralTerapeut-uddannelsen

Kraniosakralterapeutuddannelsen: kr. 37.500,-
Antal timer 260

Anatomi, fysiologi, sygdomslære: 17.500,-

anatomi/fysiologi 200 timer
sygdomlære 100 timer

Supplerende fag: 15.800,-

Øreakupunktur – 12 timer
Kostvejledning vitamin og minerallære – 30 timer
Qi Gong – 12 timer
Førstehjælp – 12 timer
Markedsføring – 8 timer
Visuel diagnose – 12 timer
Psykologi – 50 timer

Rentefri afdragsordning – f.eks. pr. md.: kr. 2000,-

KranioSakralTerapeut

KranioSakralTerapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet.
I løbet af KranioSakralTerapeut-uddannelsen bliver du undervist i forskellige teknikker til naturlig genoprettelse af balance i kroppen.

Zoneterapeut

På Zoneterapeutuddannelsen underviser vi ud fra den sidste nye viden inden for zoneterapi.
Du får en uddannelse der kan stå helt alene, der behøves ikke andre behandlingsformer for at opnå resultater

Akupunktør


Akupunktur er en selvstændig medicinsk behandlingsform, som stammer fra Kina. Man har kendskab til, at den er ca. 4.500 år gammel. I Kina bliver der behandlet med akupunktur på hospitaler, lægehuse og privatklinikker.

Ernæringsterapeut


Skal du være Kostvejleder eller Ernæringsterapeut?
Kostvejlederuddannelsen uddanner dig til at kunne hjælpe både dig selv, familien og andre mennesker til et bedre helbred, forebyggende og i situationer med helbredsproblemer.

Planlagte informationsmøder:

Liste med uddannelser her

Har du spørgsmål? Ring til os på 2440 4018
eller brug vores kontaktformular