Indlæser Begivenheder

« All Events

Kostvejlederuddannelsen i Greve

7. september 2019 kl. 10:00 - 26. juli 2021 kl. 17:00

- DKR39.500

Skal du være Kostvejleder 
Vi udbyder en grundig, helhedsorienterede uddannelse, undervisere Frede Damgaard & Marlene Lambertsen

Det kan du bruge uddannelsen til:
• At fremme optimal sundhed og funktion på alle niveauer ved at anbefale individuelt tilpassede kostplaner, både kortsigtede, langsigtede, terapeutisk og vedligeholdende
• Blive selvstændig ernæringsterapeut/kostvejleder/freelance underviser i privat praksis uden overenskomst med det offentlige sundhedssystem

Eller:
• Kombinere din kunnen med andre terapiformer indenfor alternativ/komplementær behandling
• Bruge din viden i forbindelse med dagligt arbejde, i undervisningssektoren eller det sociale område

Kostvejlederuddannelsen uddanner dig til at kunne hjælpe både dig selv, familien og andre mennesker til et bedre helbred, forebyggende og i situationer med helbredsproblemer.
Som kostvejleder kan du udarbejde kostplaner og give grundlæggende vitamin- og mineralterapi.
Du vil have et stort repertoire af kosttilskud, essentielle fedtsyrer, probiotika/prebiotika, urter, homøopati, sporstoffer, vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer at vælge ud fra.
Du vil have en bred teoretisk og praktisk erfaring omkring ernæring og motions betydning for helbredet, samt have stiftet bekendtskab med flere andre terapiformer.
På Ernæringsterapeutuddannelsen går vi dybere i de ernæringsfaglige, videnskabelige, filosofiske og spirituelle områder af livet, som er nødvendige for at kunne forholde sig til (alvorlige) kroniske tilstande, udviklingsforstyrrelser, samt potentielt dødelige sygdomme.
For at kunne arbejde terapeutisk forsvarligt med disse områder må man berøre menneskers kerne og forskellige eksistentialistiske problematikker. Du skal selv gennem et terapeutisk forløb, for at få en dybere forståelse for det menneskelige sind og hvordan det påvirkes både indefra (ernæring, følelser, tanker, arv og indre kommunikation) og udefra (motion og sociale forhold, herunder aktivitet/samspil med andre.
Samtidig får du et tættere kendskab til ernæringsvidenskab og tilgrænsende områder, for at kunne bygge bro til og forstå det offentlige sundhedssystem og dets styrker og svagheder. Du vil lære at læse videnskabelige artikler på en seriøs og kritisk måde og få en god fornemmelse af forskningens styrker og svagheder.

Optagelsesbetingelser:
For at blive optaget på uddannelsen kræves kun interessen for sund kost. Alle kan deltage for at få mere viden om kostens, motionens og livsanskuelsens betydning for et godt liv.

Vil du være RAB godkendt Kostvejleder, skal du inden uddannelsens afslutning have bestået anatomi, fysiologi og sygdomslære (patologi) på sygeplejerske niveau, dette tages seperat, og er ikke med i uddannelses prisen – mindst 300 timer eller være godt i gang med den.
Desuden skal du have fuldført hele uddannelsen.

Vil du videre og være godkendt Ernæringsterapeut er forudsætningerne:
• At du kan læse engelsk, da forskningsartikler og andre publikationer er på engelsk
• Du skal have bestået anatomi, fysiologi og sygdomslære (patologi) eksamen på sygeplejerske niveau – mindst 300 timer
• Du skal kunne anvende PC på brugerniveau
• Desuden skal du have bestået Kostvejleder eksamen
• .. og bestå Ernæringsterapeut eksamen
Erfaringsmæssigt oplever vi, at de studerende får behov for at arbejde med sig selv på det personlige plan i løbet af uddannelsen.

Detaljer

Start:
7. september kl. 10:00
Slut:
26. juli 2021 kl. 17:00
Pris:
DKR39.500
Begivenhed Kategori: