Underviserne på Zonecollege

Marlene Lambertsen underviser på kostvejlederuddannelsen

Jeg er uddannet DET ernæringsterapeut hos Eva Lydeking, og er tilknyttet Institut for Optimal Næring, hvor jeg arbejder som ernæringsterapeut med klienter.

Jeg er også uddannet lærer, og har mange års erfaring som undervisningsformidler.

På kostvejleder uddannelsen kommer vi gennem mange spændende emner, og jeg er dygtig til at bygge bro mellem svært stof og forståelsen af dette. Som studerende kommer du til at løfte dig fagligt. Du vil få viden om ernæring og viden om de forskellige biokemiske processer der ligger bag symptomer og sygdomme, så du er i stand til at tilrettelægge kostsammensætninger og behandlingsforløb for den enkelte klient.

Min undervisning er struktureret, så den når alle. Den er varieret og inspirerende. Du vil blive sikker i dit stof, du vil kunne gå ud og bruge det – omsætte det i praksis –  og opnå fortrolighed med, hvordan du skal agerer med andre mennesker. Du bliver en dygtig og kompetent kostvejleder.

Jeg glæder mig til at berige dit liv.

David Carlsen underviser i Kraniosakral Terapi

David er uddannet hos KST-akademiet v/Trine Rosenberg i Kraniosakral Terapi. Herfra har han taget KST I-VII, Ret ryg og nakke samt Organmassage, hvor han blev færdig med grunduddannelsen i 2008.

David har efterfølgende taget kurser hos Alfa-Living v/Britta:  KST I-IV, Fysiurgisk helsemassage samt en del mindre kurser i Manuel Terapi og andet.

David er oprindelig uddannet fra Kilden i Healingsmassage i 2006.  David har læst Anatomi, Fysiologi, Farmakologi og Sygdomslære og Bevægeapparatets Anatomi hos Ole Købke, der er uddannet læge.

David har siden 2008 haft egen klinik i København K Den primære behandlingsform er Kraniosakral Terapi. David er RAB-godkendt i KST (Kranio Sakral Terapi) og Healingsmassage.

Frede Damgaard underviser i Kost, vitamin- og minerallære

Har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling, og har haft særlig fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende.

Jeg er uddannet DET Ernæringsterapeut og er uddannet Biopat, Psykoterapeut og Medicisk urteterapeut.  I 15 år har jeg haft brevkassen ”Natur og sundhed” i ugebladet Hendes Verden.

Jeg er foredragsholder og underviser på skoler og uddannelses centre både i Danmark og i det øvrige skandinavien.

Claus Sørensen underviser i akupunktur, Shen-Hammer pulssystemet og kinesisk urtemedicin

Mit navn er Claus Sørensen og jeg er født 1. juni 1969. Som den første og en af ganske få i Danmark har jeg en universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur (se www.cicm.org.uk) og er en af få i Danmark med ret til medlemsskab af Det Britiske Akupunktørråd (BAcC). Jeg har desuden en uddannelse som FDZ zoneterapeut (1997).

Jeg har i 2006 lavet en afhandling om overvækst af Candida svamp set udfra den Kinesisk Medicinske forståelsesmodel og om hvordan man kan diagnosticere overvækst ved hjælp af Puls- og Tungediagnose. En overvækst kan i nogen udstrækning blokere for et vellykket behandlingsforløb, og derfor er det relevant at være opmærksom på.

Jeg har i 2010 gennemført en NLP Practitioner uddannelse på Dansk NLP Institut.

I juni 2011 bestod jeg med udmærkelse en patenturte-uddannelse (færdigblandede opskrifter) med Charles Buck fra England som underviser. I 2016 bestod jeg eksamen på en 2,5 årig fuld Kinesisk Medicinsk Urteuddannelse på ‘Southern College of Chinese Medicine’ ved Louis Womack i Lund, Sverige.

I april 2011 havde jeg som første dansker den store fornøjelse at få adgang til en uges seminar i pulsdiagnose i USA med Dr. Leon Hammer. Og i april 2012 er jeg som første skandinav blevet fuldt certificeret som underviser i det samlede Shen-Hammer pulsdiagnose-system. Det har givet mig adgang til en gruppe af verdens fremmeste indenfor pulsdiagnose og en enorm pulje af akkumuleret klinisk erfaring. Se mere på www.dragonrises.org. Jeg fortsætter min tætte kontakt med og deltager årligt i seminarer afholdt af Dr. Leon Hammer.

For at udvikle og sprede Shen-Hammer pulssystemet i Europa, har vi også lavet en europæisk gruppe hvor vi samles og udveksler erfaringer, man kunne kalde det en tænketank. Med vi mener jeg udover mig selv de andre certificerede instruktører i Europa samt andre med stor klinisk erfaring i pulssystemet.

Behovet for fortsat udvikling vægter jeg højt. I 2018 er jeg startet på en 2-årig efteruddannelse i USA, et ‘Graduate Mentorship Program’, i de helt klassiske urteformularer fra Han-dynastiet formuleret af Zhang Zhong Jing i år ca 220 i de to klassiske tekster kaldet Shang Han Lun og Jin Gui Yao Lue. Sharon Weizenbaum underviser og er mentor på dette program.

Jonas Brenner underviser i tuina massage

Blev færdig i 2008 som akupunktør fra en skole, der nu hedder Nordisk
Akupunktur uddannelse.
Har undervist løbende på akupunktur skoler
Lige efter endt eksamen tog han kontakt til et par Tuina massage lærere i New
York og i 2009 blev den første Tuina uddannelse en realitet i DK.
Som en del af sin træning fulgte Jonas sine to lærere tæt i 7 år for at kunne
undervise i Tuina. Og i 2014 begyndte han at undervise selvstændigt både her i
Danmark, Norge og Frankrig.
I de sidste år har Jonas især efteruddannet sig med Tung`s akupunktur og er på
det sidste år med Kinesisk urteterapi uddannelsen.
Er i et klinikfællesskab ved Nyhavn, hvor han driver en travl klinik med
speciale i Tuina og kinesisk traume medicin.
Har trænet Tai-Chi Chuan i mere end 30 år, underviser i dette og Qi Gong. Har
en Tai-chi klub på Vesterbro. Og underviser jævnligt i medicinsk Qi Gong.

Lone Klingenberg Bornemann  underviser i meridianmassage og akupressur

Lone er uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin, RAB- registreret akupunktør, autoriseret sundhedsuddannet og således veluddannet i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Har mange års erfaring fra hospitals-psykiatrien med stresshåndtering.
Lone er medlem af PA, Praktiserende akupunktører, hvilket sikre et højt niveau af faglighed, etik og løbende efteruddannelse.
Derudover er Lone uddannet Energy Flow Healer og Stressless massage terapeut med klinik i Køge.
Her arbejdes holistisk og gennem erfaring med at kombinere forskellige teknikker blev Stressless massage – meridian massage med akupressur – skabt.

Marianne Mogensen.  Underviser i zoneterapi

Søs Korte.  Skoleleder og underviser i zoneterapi, øreakupunktur & visuel diagnose